2015-11-09 09.56.49

Frozen feest

Nu ook beschikbaar bij Het Kinderfeest; het nieuwe thema

Frozen Kinderfeest

Verkleed je als Elsa en beleef een cool  feestje. Hou een sneeuwpoppenrace of een sneeuwballengevecht. Wie kan het beste mikken met de sneeuwballen? Er zijn allerlei winterse spelletjes mogelijk voor dit sprookjesthema. Daarnaast kun je het leuke Olaf dobbelspel of Frozen Bingo spelen.

Themakist Frozen
Dit thema heeft diverse decoratiemateriaal, waaronder vlaggetjes, ballonnen, lampjes en tafelaankleding. Hiermee kun je eenvoudig je feest omtoveren tot een Frozen feest. Naast de verkleedkleding en decoratiematerialen, vind je tal van spelletjes en bijbehorende spelmaterialen. Voor een rustmoment tijdens het kinderfeest Frozen zijn er verschillende kleurplaten en knutselideeën, puzzels, memorie, dvd, cd en luisterboek aanwezig.

Draaiboek Frozen feest
Met het bijgeleverde draaiboek kun je zelf eenvoudig een planning van je kinderfeestje samenstellen of gebruik maken van de kant en klare feestplanning. Je vindt tal van ideeën voor decoratie, traktaties en activiteiten in dit uitgebreide draaiboek.
Een kinderfeestje plannen was nog nooit zo makkelijk!

Frozen uitnodigingen en Frozen diploma’s
Bij een Frozen feest horen natuurlijk bijpassende uitnodigingen en diploma’s . Deze worden vanzelfsprekend meegeleverd.

Doelgroep
Dit kinderfeestje is geschikt voor zowel meisjes als jongens van circa 7 tot 9 jaar. Voor de meisjes hebben wij Elsa-jurken en sieraden en voor de jongens Olaf  pakken. De beschikbaarheid van het Frozen feest voor de leeftijd 4-6 jaar is op aanvraag.

2015-12-20 13.40.12

2015-12-20 12.57.46