dsc_3589

Minionsfeest

Beleef een grappig avontuur als Kevin, Stuart, Bob en de anderen.
Een middag met diverse spelletjes of een speurtocht, het is allebei mogelijk met dit thema. Een themakist en draaiboek met volop ideeën, tips en materialen. 
Themakist Minions

De themakist voor het Minions feestje bestaat vanzelfsprekend uit verkleedkleding en decoratie. De decoratie bestaat uit gele en blauwe vlaggetjes, Minions vlaggenlijn ‘Happy Birthday’, ballonnen en diverse Minions letters en getallen waarmee de naam en de leeftijd van de jarige gemaakt kan worden. Daarnaast zijn er twee grote bioscoopborden van Minions, waarmee het thema direct duidelijk wordt.Daarnaast beschikt de themakist uit een Minions servies, bestaande uit bordjes, beker, bestek, bakjes, placemats en een tafelkleed.

Verder zijn er tal van spelmaterialen waaronder een Minions bingo, blikgooien, bowlen, Minions speurtocht, stapspel, kwartet, kaarten, puzzel, ringgooien, voel en raadspel en een zoekplaat.

Verder zit er Minions dvd’s en diverse kleurplaten en knutselwerkjes in de kist.

Draaiboek Minionsfeest
Het draaiboek staat vol met tips en ideeën voor de verdere decoratie, de traktaties en overige activiteiten en spelletjes.

Het bevat tevens een kant en klare feestplanning, zodat je niet eens hoeft te puzzelen over de indeling van het feestje. Lekker makkelijk!

Minionsuitnodigingen en minionsdiploma’s
De geel/blauwe uitnodigingen verraden direct dat er een Minionsfeest gehouden wordt en de kinderen zullen er vanaf ontvangst zeker naar uitzien.

Aan het eind van het kinderfeest ontvangen de kinderen een leuke Minionsdiploma als bedankje voor hun aanwezigheid.