Piratenpakken

Piratenfeest

Een stoer kinderfeest organiseren kan met onze themakist Piraten.

Een piratenbroek, t-shirt en hesje samen met stoere piratenringen, kettingen, bandana, piratenhaak, ooglapje en sabel maken van de kinderen op het kinderfeestje echte stoere piraten!

De jonge piraten kunnen op dit kinderfeest hun piratenkunsten laten zien. Hebben ze zeemansbenen? Kunnen ze goed schatzoeken? Zijn ze sterk genoeg om de zeilen te hijsen? En kunnen ze een ander schip laten zinken? Dan zijn het echte piraten!

Themakist Piraten
Het thema heeft diverse decoratiemateriaal, waaronder een aantal vlaggen en doodskoppen. Hiermee kun je eenvoudig je feest omtoveren tot een piratenfeest. Naast de verkleedkleding en decoratiematerialen, vind je tal van spelletjes en bijbehorende spelmaterialen. Voor de rustmomenten tijdens het piratenfeest zit er een dvd, boekjes, kleurplaten en knutselwerkjes in de kist.

Draaiboek Piratenfeest
Met het bijgeleverde draaiboek kun je zelf eenvoudig een planning van je kinderfeestje samenstellen of gebruik maken van de kant en klare feestplanning. Je vindt tal van ideeën voor decoratie, traktaties en activiteiten in dit uitgebreide draaiboek.
Een kinderfeestje plannen was nog nooit zo makkelijk!

Piratenuitnodigingen en piratendiploma’s
Bij een piratenfeest horen natuurlijk een stoere piratenuitnodiging en en als afsluiting een piratendiploma. De uitnodigingen en diploma’s worden vanzelfsprekend meegeleverd.

2015-10-02 13.47.26