Frozen

Een Frozen kinderfeestje blijft cool.

Een Frozen kinderfeestje is al lange tijd populair en na het succes van Frozen is ook Frozen 2 erg in trek.

Zowel voor Frozen als voor Frozen 2 heb ik leuke feestidee├źn.

Beschikbare producten

Frozen kinderfeest

Voor het Frozen thema is een zeer uitgebreide Frozen themakist beschikbaar. Hiermee organiseer je heel eenvoudig een cool Frozen feestje. Bij de themakist worden draaiboek, uitnodigingen, diploma’s, spelmaterialen en verkleedkleding meegeleverd.

Woon je niet in de buurt, dan kun je gebruik maken van het digitale draaiboek Frozen met de bijpassende uitnodigingen en diploma’s. Deze staan momenteel nog niet op de website, maar zijn wel beschikbaar. Neem hiervoor gerust contact met mij op.

Frozen 2 kinderfeestje

Ook al is een gewoon Frozen kinderfeestje nog steeds enorm populair, een Frozen 2 feestje mag er ook zijn! Alles in stijl en sfeer van de nieuwste film van Frozen.

Heb je al eens een Frozen feestje georganiseerd, doe het dan gerust opnieuw, maar dan nu in Frozen 2 stijl!

Hieronder kun je het Frozen 2 draaiboek en de bijpassende uitnodigingen en diploma’s bestellen.

Frozen traktaties

Om het Frozen feestje helemaal compleet te maken zijn er Frozen traktaties beschikbaar. Er zijn wikkels voor zakjes chips, Frozen Pringels (wikkel en topper) en flesjes drinken. Zowel voor Frozen als voor Frozen 2 zijn er printables beschikbaar.

Deze printables worden binnenkort aan de webshop toegevoegd. Tot die tijd kun je ze bestellen door contact met mij op te nemen.