Tarieven

Themakisten

De huur van een themakist inclusief materialen en bijpassende verkleedkleding voor 8 kinderen bedraagt € 55,- per thema.

Meer dan 8 kinderen is, afhankelijk van het thema, mogelijk. Bij elk thema staat voor hoeveel personen het maximaal geschikt is. Het tarief per extra kind is € 5,-. 

Daarnaast geldt er een borg van € 50,-, die bij het ophalen van de themakist voldaan dient te worden. Na het retourneren ontvang je de borg retour.

Slaapfeestje

Het starttarief voor de huur van een slaapfeestjes voor 1 tot 4 kinderen bedraagt € 55,-. De huur van extra sets kost € 10,- per set.

Het slaapfeestje is te huur voor maximaal 12 kinderen.

Wil je bij het slaapfeestje een extra themakist huren, dan kost deze slechts € 30,- in plaats van € 55,-. Het Spa feest of de Glow in the Dark is een leuke aanvulling op het Slaapfeestje.

Voor het Slaapfeest Pakket geldt een borg van € 75,-. Deze borg dient vooraf betaald te worden en ontvang je na het retourneren terug.

Digitale producten / Printables

Draaiboek: € 15,00
Escape Room: € 15,00
Speurtocht: € 12,50
Bingo: € 12,50
Uitnodigingen: € 5,95*
Diploma’s: € 5,95*
Traktatie wrappers en labels: € 5,95* p.st.
*meerprijs gepersonaliseerd met naam en leeftijd van de jarige: + € 2,00

Je kunt ook kiezen voor de voordelige Feestpakketten en Traktatiepakketten.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het huren van de themakisten en bijbehorende materialen. Hierin vind je onder andere informatie over de huurprijs, borg, ophalen en retourneren. Tevens vind je hier de algemene voorwaarden voor de aankoop van de overige producten.