Veelgestelde vragen

Afdrukken

Helaas levert het printen vanaf een Apple-toestel soms problemen op.

Mijn advies is om de bestanden via een ander toestel te downloaden en af te drukken.

Afhalen of bezorgen

De themakist kunt u de dag voor het kinderfeestje ophalen op een vooraf afgesproken tijdstip.

De themakist moet de dag na het kinderfeestje weer ingeleverd worden op een vooraf afgesproken tijdstip.

Het Kinderfeest is gevestigd in Sibculo, in Overijssel, nabij Hardenberg, Ommen en Almelo. De themakist en bijbehorende materialen kunt u hier na reservering afhalen en na gebruik retourneren.

Dit kan helaas niet. De thema’s zijn erg uitgebreid. Ze bestaan uit meerdere kisten per thema met decoratie- en spelmaterialen en een kledinghoes met verkleedkleding.

Via Het Kinderfeest kun je ook digitale draaiboeken kopen, waarmee u thuis een leuk kinderfeest kunt organiseren. Heeft u vragen naar een bepaald thema dat nog niet de website staat, stuur dan een e-mailtje. Wellicht kan ik je toch helpen!

Betaling

Bij het inleveren van de themakist wordt de inhoud van het thema gecontroleerd. Mocht alles in orde zijn, dan ontvang je de complete borg meteen weer retour.

De themakisten zijn uitgebreid en bevatten veel spullen. De vervangingswaarde van alle verkleedkleding en overige materialen ligt hoger dan de borg. Wij gaan er vanuit dat iedereen zuinig met de inhoud van de themakisten om zal gaan. Helaas kan er eens iets kapot gaan of verloren raken. Als na het terugbrengen van de themakist blijkt dat er onderdelen zijn beschadigd of ontbreken, dan wordt er een bedrag in mindering gebracht op de borg. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

De themakisten kun je via de website reserveren en met Ideal betalen. De borg kan zowel contant als per pin betaald worden bij het ophalen van de themakist.

De digitale draaiboeken, speurtochten, uitnodigingen, diploma’s en traktaties kunnen op de website via Ideal betaald worden. De bestanden ontvang je daarna per e-mail.

Draaiboeken, uitnodigingen en diploma's

Themakist:
Heb je een themakist besteld, dan ontvangt je 1 week van te voren het draaiboek en de uitnodigingen. Wil je de uitnodigingen graag eerder, dan kun je dit bij je aanvraag aangeven. De diploma’s worden meegegeven bij het ophalen van de themakist.

Draaiboeken en standaard uitnodigingen, diploma’s banners en traktaties

Heb je een draaiboek of de standaard uitnodigingen, diploma’s of traktaties besteld, dan ontvang je binnen enkele minuten na afronding van de betaling via e-mail een link naar het bestelde digitale bestand.

Gepersonaliseerde uitnodigingen, diploma’s, banners en traktaties

Bij bestelling van de gepersonaliseerde bestanden zal ik persoonlijk de bestand voorzien van naam en leeftijd of feestdatum. Hierna ontvang je van mij 24 uur een mailtje met daarin de gepersonaliseerde bestanden.

Wil je iets bestellen dat vandaag af moet? Stuur dan via de chatfunctie een berichtje voor de mogelijkheden.

Momenteel zijn er digitale draaiboeken te koop van Brawl Stars en Frozen, waarmee u thuis een leuk kinderfeest kunt organiseren. De draaiboeken van de andere thema’s worden nog toegevoegd.

Wil je graag een draaiboek van één van de andere thema’s? Stuur dan een berichtje. Ik help je graag mee en kan dan het digitale draaiboek per e-mail toesturen.

Themakisten

Op mijn website is het alleen mogelijk om een themakist te reserveren voor een datum van 7 of meer dagen later.

In overleg is het echter vaak wel mogelijk om binnen een week een themakist te huren. In verband met mijn planning is dit echter alleen mogelijk na persoonlijk contact en natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van het betreffende thema.

Met de themakisten en het draaiboek is het eenvoudig om zelf het kinderfeestje te organiseren. Het Kinderfeest zal niet op het feestje zelf aanwezig zijn.

Het handigste is om een paar dagen van te voren het draaiboek goed door te nemen om alvast het feestje voor te bereiden. Mocht je dan nog vragen hebben, dan kun je ze natuurlijk aan mij stellen.

Het Kinderfeest heeft zelf geen locatie om het feestje vieren. Het is wel mogelijk om in een nabijgelegen zaaltje het feestje te vieren. Hier is een leuke binnenruimte en ruim grasveld om te spelen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de zaalhuur kun je het beste even contact opnemen.

Elke kist is geschikt voor 8 personen. Extra personen zijn mogelijk, de meerprijs hiervoor is € 5,- per persoon.
Bij elk thema staat vermeldt voor hoeveel personen het thema geschikt is. Dit is afhankelijk van het aantal verkleedkleding en het themaservies.

Bij bijna alle themakisten zit verkleedkleding. Uitzondering hierop zijn de thema’s Brawl Stars, Onder Water, Tropisch Feest en Slaapfeest. De themafeesten Onder Water en Tropisch Feest worden vaak in de zomer gebruikt en in verband met de waterspelletjes is eigen badkleding voor de kinderen al leuk en voldoende. Bij het Slaapfeest nemen de gasten hun eigen pyjama mee.

De inhoud van een themakist is afhankelijk van het thema en de spelletjes. Dit verschilt dus per thema.
Elk thema bestaat uit het volgende:
– uitnodigingen
– uitgebreid draaiboek
– spelmaterialen
– decoratiematerialen, zoals vlaggetjes en thema gerichte spullen
– tafeldekking, zoals tafelkleed, bordjes, bekers, bestek
– kleurplaten en viltstiften
– diploma’s
– 8 personen verkleedkleding *

* extra verkleedkleding voor de extra personen is afhankelijk van het thema. Bij de thema’s staat vermeldt tot hoeveel personen het thema geboekt kan worden.
De thema’s Brawl Stars, Onder Water, Tropisch Feest en Slaapfeest beschikken niet over verkleedkleding.