fbpx

Veelgestelde vragen

Afhalen of bezorgen

De themakist kunt u de dag voor het kinderfeestje ophalen op een vooraf afgesproken tijdstip.

De themakist moet de dag na het kinderfeestje weer ingeleverd worden op een vooraf afgesproken tijdstip.

Het Kinderfeest is gevestigd in Sibculo, in Overijssel, nabij Hardenberg, Ommen en Almelo. De themakist en bijbehorende materialen kunt u hier na reservering afhalen en na gebruik retourneren.

Dit kan helaas niet. De thema’s zijn erg uitgebreid. Ze bestaan uit meerdere kisten per thema met decoratie- en spelmaterialen en een kledinghoes met verkleedkleding.

Binnenkort zullen er digitale draaiboeken te koop zijn via onze website, waarmee u thuis een leuk kinderfeest kunt organiseren. Heeft u vragen naar een bepaald digitaal draaiboek, stuur dan een e-mailtje. Wellicht kunnen wij u vooraf al helpen.

Betaling

Bij het inleveren van de themakist wordt de inhoud van het thema gecontroleerd. Mocht alles in orde zijn, dan ontvang je de complete borg meteen weer retour.

De themakisten zijn uitgebreid en bevatten veel spullen. De vervangingswaarde van alle verkleedkleding en overige materialen ligt hoger dan de borg. Wij gaan er vanuit dat iedereen zuinig met de inhoud van de themakisten om zal gaan. Helaas kan er eens iets kapot gaan of verloren raken. Als na het terugbrengen van de themakist blijkt dat er onderdelen zijn beschadigd of ontbreken, dan wordt er een bedrag in mindering gebracht op de borg. Zie hiervoor ook onze algemene voorwaarden.

De themakisten kun je via de website reserveren en met Ideal betalen. De borg kan zowel contant als per pin betaald worden bij het ophalen van de themakist.

De digitale draaiboeken, speurtochten, uitnodigingen, diploma’s en traktaties kunnen op de website via Ideal betaald worden. De bestanden ontvang je daarna per e-mail.

Draaiboeken, uitnodigingen en diploma's

Heb je een themakist besteld, dan ontvangt je 1 week van te voren het draaiboek en de uitnodigingen. Wil je de uitnodigingen graag eerder, dan kun je dit bij je aanvraag aangeven. De diploma’s worden meegegeven bij het ophalen van de themakist.

Heb je via onze webshop alleen een draaiboek besteld, dan ontvang je het draaiboek digitaal per e-mail binnen enkele uren na afronding van de betaling.

Heb je alleen uitnodigingen of diploma’s besteld, dan ontvang je deze binnen enkele dagen na uw bestelling per post.

Binnenkort zullen er digitale draaiboeken te koop zijn via onze website, waarmee u thuis een leuk kinderfeest kunt organiseren. Er zal regelmatig één toegevoegd worden.

Heeft u vragen naar een bepaald digitaal draaiboek, stuur dan een e-mailtje. Wellicht kunnen wij u vooraf al helpen. 

Heeft u een themakist besteld, dan ontvangt u 1 week van te voren het digitale draaiboek per e-mail.

Heeft u online alleen een draaiboek besteld, dan ontvangt u het draaiboek digitaal per e-mail binnen enkele uren na afronding van de betaling.

Themakisten

Op mijn website is het alleen mogelijk om een themakist te reserveren voor een datum van 7 of meer dagen later.

In overleg is het echter vaak wel mogelijk om binnen een week een themakist te huren. In verband met mijn planning is dit echter alleen mogelijk na persoonlijk contact en natuurlijk afhankelijk van de beschikbaarheid van het betreffende thema.

Met de themakisten en het draaiboek is het eenvoudig om zelf het kinderfeestje te organiseren. Het Kinderfeest zal niet op het feestje zelf aanwezig zijn. Het handigste is om een paar dagen van te voren het draaiboek goed door te nemen om alvast het feestje voor te bereiden. Mocht je dan nog vragen hebben, dan kun je ze natuurlijk aan mij stellen.

Het Kinderfeest heeft zelf geen locatie om het feestje vieren. Het is wel mogelijk om in een nabijgelegen zaaltje het feestje te vieren. Hier is een leuke binnenruimte en ruim grasveld om te spelen. Daarnaast is er voldoende parkeergelegenheid. Voor meer informatie over de zaalhuur kun je het beste even contact opnemen.

Elke kist is geschikt voor 8 personen. Extra personen zijn mogelijk, de meerprijs hiervoor is € 5,- per persoon.
Bij elk thema staat vermeldt voor hoeveel personen het thema geschikt is. Dit is afhankelijk van het aantal verkleedkleding en het themaservies.

Bij bijna alle themakisten zit verkleedkleding. Uitzondering hierop is het thema Brawl Stars. Daarnaast zullen de komende thema’s Onder Water en Tropisch Feest. Deze themafeesten worden vaak in de zomer gebruikt en in verband met de waterspelletjes is eigen badkleding voor de kinderen al leuk en voldoende.

De inhoud van een themakist is afhankelijk van het thema en de spelletjes.*Dit verschilt dus per thema.
Elk thema bestaat uit het volgende:
– uitnodigingen
– uitgebreid draaiboek
– spelmaterialen
– decoratiematerialen, zoals vlaggetjes en thema gerichte spullen
– tafeldekking, zoals tafelkleed, bordjes, bekers, bestek
– kleurplaten en viltstiften
– diploma’s
– 8 personen verkleedkleding *

* extra verkleedkleding voor extra personen is mogelijk, afhankelijk van het thema. De thema’s Onder Water en Tropisch Feest beschikken niet over verkleedkleding, aangezien bij deze feestjes de kinderen hun eigen badkleding gebruiken.

Load More