Themakisten

Het Kinderfeest biedt diverse themakisten aan voor een leuk, grappig, avontuurlijk, griezelig of stoer, maar zeker gezellig kinderfeest.

Met mijn themakisten kun je eenvoudig een feestje organiseren. Alles is aanwezig. Je hoeft alleen zelf nog te zorgen voor wat eten en drinken.

Beschikbare thema’s

Inhoud van de themakisten

Alle themakisten hebben bijpassende verkleedkleren. De verkleedkleding is geschikt voor kinderen van circa 5 tot 10 jaar. Dit is afhankelijk van het thema en staat bij het thema vermeldt. Alleen bij Brawl Stars en het Slaapfeest zijn geen verkleedkleding inbegrepen. Bij de actieve spelletjes van Brawl Stars is sportkleding handig en bij het Slaapfeest nemen de kinderen natuurlijk hun eigen pyjama’s mee.

Elke themakist heeft verder een handig draaiboek en diverse materialen voor de spelactiviteiten en decoratie, zoals vlaggetjes en ballonnen. De tafeldekking met onder andere tafelkleed, borden en bekers zijn ook inbegrepen.

De attributen voor de spelletjes zijn per themakist verschillend en afhankelijk van de genoemde spellen en activiteiten in het draaiboek. Kleurplaten, viltstiften en knutselideeën zijn ook aanwezig. Eventuele extra benodigdheden voor de knutselwerkjes zul je wel zelf moeten regelen.

Alle themafeesten beschikken over bijpassende speurtochtpijlen om een spannende speurtocht uit te zetten. De meeste thema’s hebben een compleet uitgewerkte speurtocht. Bij de anderen vind je diverse tips om makkelijk een speurtocht uit te zetten. 

Bij elke themakist ontvangt u bijpassende uitnodigingen en diploma’s.

Themakisten afhalen, geen bezorging

Het Kinderfeest is gevestigd in Sibculo, in Overijssel, nabij Hardenberg, Ommen en Almelo. De themakist en bijbehorende materialen kun je hier na reservering afhalen en na gebruik retourneren.
Elk thema bevat meerdere kisten met decoratie- en spelmaterialen en een kledinghoes met verkleedkleding, waardoor verzending niet mogelijk is.

Algemene voorwaarden

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het huren van de themakisten en bijbehorende materialen. Hierin vind je informatie over onder andere reserveren, huurprijs, borg, ophalen en retourneren van de themakisten.