Themakisten te huur

Themakisten

Het Kinderfeest biedt diverse themakisten aan voor een leuk, grappig, avontuurlijk, griezelig of stoer kinderfeest.

Inhoud
Alle themafeesten hebben bijpassende verkleedkleren en accessoires, een handig draaiboek en diverse materialen voor de spelactiviteiten en decoratie. De tafeldekking met onder andere borden en bekers zijn inbegrepen. Kleurplaten, viltstiften en knutselideeën zijn ook aanwezig. Eventuele extra benodigdheden voor de knutselwerkjes zul je zelf moeten regelen. De attributen voor de spelletjes zijn per themakist verschillend en afhankelijk van de genoemde spellen en activiteiten in het draaiboek. Bij elke themakist ontvangt u bijpassende uitnodigingen en diploma’s.

Speurtochten
Alle themafeesten beschikken over bijpassende pijlen om een spannende speurtocht uit te zetten. Enkele thema’s hebben een compleet uitgewerkte speurtocht. Bij de anderen vind je diverse tips om makkelijk een speurtocht uit te zetten. 

Verkleedkleding
De verkleedkleding is geschikt voor kinderen van circa 5 tot 10 jaar, afhankelijk van het thema.

Afhalen, geen bezorging
Het Kinderfeest is gevestigd in Sibculo, in Overijssel, nabij Hardenberg, Ommen en Almelo. De themakist en bijbehorende materialen kun je hier na reservering afhalen en na gebruik retourneren.
Elk thema bevat meerdere kisten met decoratie- en spelmaterialen en een kledinghoes met verkleedkleding, waardoor verzending niet mogelijk is.

Algemene voorwaarden
Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing bij het huren van de themakisten en bijbehorende materialen. Hierin vind je informatie over onder andere reserveren, huurprijs, borg, ophalen en retourneren van de themakisten.

Huidige themakisten
Frozen
Minions
Piraten
Prinsessen
Ridders
Heksen
Clowns

Themakisten in ontwikkeling
Onderstaande themakisten zijn nog in ontwikkeling. Heb je hier interesse in, vraag dan naar de mogelijkheden. 
Koken en Bakken
Spiderman
Tropisch Feest
Onder Waterfeest
Kabouters
Tovenaars
Halloween
Cars
Paw Patrol
Beroepen
Cowboys & Indianen
Engels & Bengels
Feeën