Clowns

Houdt je zoon of dochter van grappen en grollen? Dan is het kinderfeest Clowns zeker geschikt!

Bij dit kinderfeest kunnen de kinderen zich verkleden als echte clowns met pruik en rode neus. Grappige opdrachten en optredens van de clowns zorgen voor een lachwekkend feestje.

Themakist Clowns
Naast de verkleedkleding en accessoires vind  je in de kist de aankleding voor de tafel, een circus speeltent en andere decoratiematerialen.  Ballonnen en slingers mogen natuurlijk niet ontbreken bij een clownsfeest, dus deze zijn ook inbegrepen.  Net zo belangrijk zijn de spelmaterialen, boekjes, een dvd, kleurplaten en knutselwerkjes.

Draaiboek Clownsfeest
Met het bijgeleverde draaiboek kun je zelf eenvoudig een planning van je kinderfeestje samenstellen of gebruik maken van de kant en klare feestplanning. Je vindt tal van ideeën voor decoratie, traktaties en activiteiten in dit uitgebreide draaiboek.

Clownsuitnodiging en clownsdiploma’s
Je ontvangt bijpassende clownsuitnodigingen, zodat je helemaal in stijl begint en de gasten al uitkijken naar het kinderfeest.
Natuurlijk sluit je het Clownsfeest af met het overhandigen van een clownsdiploma. Deze diploma’s worden vanzelfsprekend meegeleverd.