Frozen

Themakist Frozen
Frozen Kinderfeest

Verkleed je als Elsa en beleef een cool feestje. Hou een sneeuwpoppenrace of een sneeuwballengevecht. Wie kan het beste mikken met de sneeuwballen? Er zijn allerlei winterse spelletjes mogelijk voor dit sprookjesthema. Daarnaast kun je het leuke Olaf dobbelspel of Frozen Bingo spelen.

Themakist Frozen
Dit thema heeft diverse decoratiemateriaal, waaronder vlaggetjes, ballonnen, lampjes en tafelaankleding. Hiermee kun je eenvoudig je feest omtoveren tot een Frozen feest. Naast de verkleedkleding en decoratiematerialen, vind je tal van spelletjes en bijbehorende spelmaterialen. Voor een rustmoment tijdens het kinderfeest Frozen zijn er verschillende kleurplaten en knutselideeën, puzzels, memorie, dvd, cd en luisterboek aanwezig.

Draaiboek Frozen feest
Met het bijgeleverde draaiboek kun je zelf eenvoudig een planning van je kinderfeestje samenstellen of gebruik maken van de kant en klare feestplanning. Je vindt tal van ideeën voor decoratie, traktaties en activiteiten in dit uitgebreide draaiboek. Een Frozen kinderfeestje plannen was nog nooit zo makkelijk!

Frozen uitnodigingen en Frozen diploma’s
Bij een Frozen feest horen natuurlijk bijpassende uitnodigingen en diploma’s. Deze worden vanzelfsprekend meegeleverd.

Doelgroep
Dit kinderfeestje is geschikt voor kinderen van circa 4 tot 9 jaar. De verkleedkleding bestaat uit Elsa-jurken en sieraden. Er is tevens een Olaf-pak beschikbaar. Er is een set kleding voor 4-6 jarigen en een set voor 7-9 jarigen. 

Standaard wordt er voor 8 kinderen verkleedkleding meegeleverd. Het is mogelijk om voor extra kinderen bij te bestellen.

De themakist Frozen is geschikt voor maximaal 12 kinderen.