Piraten

Piratenfeestje kinderen en volwassenen in piratenkleding van themakist

Een stoer kinderfeest organiseren kan met onze themakist Piraten.

Een piratenbroek, t-shirt en hesje samen met stoere piratenringen, kettingen, bandana, piratenhaak, ooglapje en sabel maken van de kinderen op het kinderfeestje echte stoere piraten!

De jonge piraten kunnen op dit kinderfeest hun piratenkunsten laten zien. Hebben ze zeemansbenen? Kunnen ze goed schatzoeken? Zijn ze sterk genoeg om de zeilen te hijsen? En kunnen ze een ander schip laten zinken? Dan zijn het echte piraten!

Themakist Piraten
Het thema heeft diverse decoratiemateriaal, waaronder een aantal vlaggen en doodskoppen. Hiermee kun je eenvoudig je feest omtoveren tot een piratenfeest. Naast de verkleedkleding en decoratiematerialen, vind je tal van spelletjes en bijbehorende spelmaterialen. Voor de rustmomenten tijdens het piratenfeest zit er een dvd, boekjes, kleurplaten en knutselwerkjes in de kist.

Draaiboek Piratenfeest
Met het bijgeleverde draaiboek kun je zelf eenvoudig een planning van je kinderfeestje samenstellen of gebruik maken van de kant en klare feestplanning. Je vindt tal van ideeën voor decoratie, traktaties en activiteiten in dit uitgebreide draaiboek.

Piratenuitnodigingen en piratendiploma’s
Bij een piratenfeest horen natuurlijk een stoere piratenuitnodigingen en als afsluiting een piratendiploma. De uitnodigingen en diploma’s worden vanzelfsprekend meegeleverd.

Verkleedkleding
Voor  dit thema beschikt Het Kinderfeest over twee sets verkleedkleding. Een set is geschikt voor kinderen van circa 3 tot en met 6 jaar. De andere set is geschikt voor kinderen van circa 7 tot en met 12 jaar. 

Standaard wordt er voor 8 kinderen verkleedkleding meegeleverd. Het is mogelijk om voor extra kinderen bij te bestellen.

De themakist piraten is geschikt voor maximaal 16 kinderen (leeftijd 3-6) of 12 kinderen (leeftijd 7-12) 

Themakist Piraten