Prinsessen

Prinsessenfeest

Heb jij thuis een echte prinses? Dan is dit themafeestje geschikt voor haar!

Bij dit kinderfeest kunnen de kinderen zich verkleden als een echte prinses, compleet met muiltjes, kroontje, staf en make-up.

Om er een echt prinsessenfeest van te maken zijn er tal van spelletjes en spelmaterialen in de kist inbegrepen, waarmee ze kunnen laten zien dat ze prachtige en lieve prinsesjes zijn.

Themakist Prinsessen
In deze zeer complete themakist vind je, naast de verkleedkleding en accessoires, een uitgebreid aanbod aan spelletjes, boekjes, dvd’s, kleurplaten en knutselwerkjes. Tevens zijn er decoratiematerialen voor de aankleding van de tafel en de feestlocatie aanwezig. Daarnaast vind je in het draaiboek meer tips voor de decoratie van de feestlocatie.

Draaiboek Prinsessenfeest
Met het bijgeleverde draaiboek kun je zelf eenvouDSC_2453dig een planning van je kinderfeestje samenstellen, gebruik maken van de twee aanwezige verhaallijnen of een keuze maken uit de reeds kant en klare planningen. Je vindt tal van ideeën voor uitnodigingen, decoratie, traktaties en activiteiten in dit uitgebreide draaiboek.

Prinsessen speurtocht
DSC_2479Een prinsessen speurtocht op zoek naar de Koninklijke Schat is een spannend avontuur voor de prinsessen. Door goed samen te werken en te speuren komen ze stapje voor stapje dichterbij de Koninklijke Schat.

Prinsessenuitnodiging en prinsessendiploma’s
Als uitnodiging ontvangen de gasten een prinsessenuitnodiging en als afsluiting van het prinsessenfeest een echte prinsessendiploma of oorkonde. De uitnodigingen en diploma’s worden vanzelfsprekend meegeleverd.

Verkleedkleding
Voor  dit thema beschikt Het Kinderfeest over twee sets verkleedkleding. Een set is geschikt voor kinderen van circa 3 tot en met 6 jaar. De andere set is geschikt voor kinderen van circa 6 tot en met 8 jaar. 

Standaard wordt er voor 8 kinderen verkleedkleding meegeleverd. Het is mogelijk om voor extra kinderen bij te bestellen.

De themakist prinsessen is geschikt voor maximaal 11 kinderen (leeftijd 3-6) of 8 kinderen (leeftijd 6-8)

Prinsessen en Ridderfeest
De kostuums van het prinsessen en ridderfeest zijn te combineren om zo het themafeest Prinsessen en Ridders te organiseren.