Ridders

Voor je jarige avonturier organiseer je natuurlijk een avontuurlijk ridderfeest.

Als een echte ridder zullen ze heldhaftig moeten zijn om de opdrachten te voltooien. Zijn de ridders echt ridderlijk? Lukt het ze om de draak te verslaan en de schat terug te heroveren?

Themakist Ridders
De themakist voor dit kinderfeest beschikt natuurlijk over verkleedkleding, ridder accessoires en diverse decoratiemateriaal, waaronder slingers en de tafelaankleding. Daarnaast zijn er verschillende spelmaterialen, waaronder stokpaarden, speelkasteel en kasteel tent. Verder zit er een dvd, boekjes, kleurplaten en knutselwerkjes in de kist.

Draaiboek Ridderfeest
Met het bijgeleverde draaiboek kun je zelf eenvoudig een planning van je kinderfeestje samenstellen of gebruik maken van de kant en klare feestplanning. Je vindt tal van ideeën voor decoratie, traktaties en activiteiten in dit uitgebreide draaiboek.

Ridderuitnodigingen en ridderdiploma’s
In een ridderlijke uitnodiging vraag je of de ridders willen verzamelen om samen de draak te verslaan. Zo kunnen de gasten dapper en vol moed op het feestje verschijnen. Natuurlijk sluit je het Ridderfeest af met het tot ridder slaan van de heldhaftige ridders en ontvangen ze allemaal een ridderoorkonde. De uitnodigingen en oorkondes worden vanzelfsprekend meegeleverd.

Prinsessen en Ridderfeest
De kostuums van het prinsessenfeest en ridderfeest zijn te combineren om zo het themafeest Prinsessen en Ridders te organiseren.