Helemaal van nu; een Frozen kinderfeest

Themakist Frozen

Vraagt jouw kind ook om een Frozen kinderfeest, maar kom je niet verder dan Frozen vlaggetjes, ballonnen en kleurplaten? Dan is de themakist Frozen een uitkomst.

Het thema is nieuw bij Het Kinderfeest en biedt een leuk en variërend aanbod aan spelletjes voor een cool Frozen feest.
Het pakket is helemaal compleet, inclusief uitnodigingen, diploma’s, tafelaankleding en vlaggetjes.

Om je een idee te geven van de spel- en decoratiematerialen:      Themakist Frozen

Frozen spelletjes:

Er zijn tal van spelletjes die je kunt spelen op een Frozen feest. Zo zijn er spelletjes die aansluiten bij de film en de karakters of oude bekende spelletjes met een Frozen twist.

Denk hierbij aan het dobbelspel ‘Bouw een Sneeuwpop’, sneeuwballen gooien en het ijssterren stapspel of oude bekende zoals ezeltje prik in het nieuwe jasje ‘Zet de neus op Olaf’ en blikgooien, waarmee met je balletjes of sneeuwballen de blikken om kunt gooien.

Zet de neus op OlafBlikgooien Frozen

 

 

 

 

 

 

Een spel dat iedereen kent is Bingo. Bij dit thema is het vanzelfsprekend aangepast naar een Frozen Bingo. In dit geval bevatten de kaarten geen nummers, maar afbeeldingen van de karakters uit de film. Hierdoor kun je dit bingospel met jonge en oudere kinderen spelen.

In het bijbehorende draaiboek en de themakist vind je nog meer ideeën en spelmaterialen voor je Frozen feest.

Frozen uitdeelcadeautjes

Aan het eind van een kinderfeest wordt er vaak een uitdeelzakje met een cadeautje en wat lekkers meegegeven.

Frozen uitdeelzakjes

Voor het lekkers kun je denken aan witte en blauwe marshmallows, frozen koekjes of een zakje met snoepjes om Olaf te bouwen. Hierin stop je drie witte schuimpjes,  twee witte mini schuimpjes, twee oogjes, drie kleine dropjes of bruine chocolaatjes en zoute sticks voor de armen en de haren.

Bij diverse winkels kun je leuke Frozen cadeautjes vinden, zoals de Action, Zeeman en natuurlijk speelgoedwinkels zoals Bart Smit of Intertoys. Wil je het jezelf makkelijk maken, dan kun je het ook online bestellen. Zelfs Bol.com heeft diverse cadeautjes.  Kleine aandenkens zijn bijvoorbeeld bellenblazers, stickervellen, kleurpotloden of een schrijfblokje met pen. 

Heb je zelf leuke tips voor spelletjes of uitdeelcadeautjes, deel ze gerust hieronder.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.