Een gesprek op afstand met tea topics

Door Corona maatregelen alleen thuis. Let een beetje op elkaar

Dit onderwerp sluit niet helemaal aan op mijn website. Het gaat niet over een kinderfeestje of over tips en ideeën voor een kinderfeestje. Helaas kunnen door de maatregelen tegen het Corona-virus de feestjes met vriendjes en vriendinnetjes voorlopig niet doorgaan.

Met dit blog wil ik iets anders bereiken, namelijk een gesprek op afstand.

Gezellig bellen en kletsen met de leuke Tea Topics vragen.

Want veel mensen zitten nu, door de Corona-maatregelen, alleen thuis en beginnen zich te vervelen. Een gezellig gesprek is dan zeker welkom. Dus bel je opa/oma, oom/tante, vriend/vriendin, verre neef/nicht of buurman/buurvrouw.

Maar wat als de gespreksstof minder wordt, omdat er thuis ook minder beleefd wordt?
Dan kun je de Tea Topics van Pickwick gebruiken. Je weet wel, die korte vragen aan de theezakjes.

Mijn schoonmoeder had een bakje vol met Tea Topics gespaard. Het was een beste verzameling. Zij gebruikte deze vragen af en toe voor de samenkomsten van de vrouwenvereniging, waar zij lid van was. Al deze Tea Topics heb ik in een bestandje gezet. Daarna ben ik op zoek gegaan naar meer vragen. Zo kwam ik op de website van Pickwick en in de zoekresultaten bij Google nog meer Tea Topics vragen tegen. Totaal zijn het meer dan 380 vragen!

Kaartjes Tea Topics

Van al deze vragen heb ik een pdf bestand gemaakt, die je via volgende link kunt downloaden.

Print het bestand twee keer (of vaker) uit in kleur of zwart/wit en knip de kaartjes uit.

Hou 1 setje zelf en breng 1 setje naar de persoon waarmee je op afstand een gesprek wil houden. Nu kun je elkaar regelmatig één of meerdere leuke vragen stellen. Veel gezelligheid samen!

#staysafe & #zorgvoorelkaar!

Natuurlijk is dit niet alleen voor de theeleuten, maar mag er bij het gesprek op afstand met de Tea Topics ook een kopje koffie gedronken worden in plaats van thee…

En vanzelfsprekend hoeft het niet alleen voor een gesprek op afstand, maar mag het ook met elkaar thuis gebruikt worden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.