Inge organiseert een Brawl Stars Kinderfeest

Brawl Stars Escape Room opdrachtkaart

Benjamin is Brawl Stars fan. Hij heeft een prachtige tekening gemaakt van zijn favoriete knokkers, die ingelijst staat op zijn kamer. Hij is bijna jarig en zijn moeder Inge neemt contact met me op, omdat zij een Brawl Stars kinderfeestje voor hem wil organiseren.

Inge had de themakist Brawl Stars op mijn website gezien en vroeg zich af of ik deze ook verstuur. Helaas is dit niet mogelijk, maar… ik was net begonnen om het draaiboek van de themakist om te zetten naar een digitaal draaiboek, zodat iedereen hem kan downloaden, printen en uitwerken. Dus ik heb aangeboden om deze voor haar op tijd af te hebben.

De uitnodigingen en de diploma’s stuurde ik haar al vooraf. Daarna ging ik flink aan de slag met de digitale versie van het Brawl Stars draaiboek.

Het digitale Brawl Stars Draaiboek

De spelletjes uit het gewone Brawl Stars draaiboek van mijn themakist, maakt gebruik van de bijbehorende spelmaterialen in de kist. Om het voor iedereen thuis toegankelijk te maken moest ik het omzetten naar een digitaal Brawl Stars draaiboek.

Het Brawl Stars draaiboek bestaat uit actieve spelletjes. Bij deze spelletjes kun je gebruik maken van eenvoudige voorwerpen die je meestal wel in huis hebt. Tevens zijn er enkele onderdelen die geprint en uitgeknipt moeten worden.

Oeps even niet aan gedacht…

Na het toesturen van het draaiboek kwam de terechte opmerking dat deze actieve spelletjes buiten of in een (gym)zaal gehouden moesten worden. Aangezien er geen zaal voor beschikbaar was én het huidige winterweer ook niet meewerkte, bleek dit draaiboek niet handig. Oeps, even niet aan gedacht.

En zo ontstond mijn Brawl Stars Escape Room

Kortom, snel weer achter de “tekentafel” en ‘s avonds kon ik haar het concept van de Brawl Stars Escape Room toesturen.

Met mijn kinderen dichtbij, had ik korte lijnen om mijn vragen te stellen. Ze hebben me goed geholpen met hun info en de exacte invulling van de spelletjes vlotte snel. In mijn blog Brawl Stars Escape Room lees je hoe de Escape Room werkt en welke opdrachten er bij horen.

Inge kon in ieder geval op tijd aan de slag met de voorbereiding. Die voorbereiding bestaat uit het printen en uitknippen van de opdrachten. In haar geval niet alleen van de Brawl Stars Escape Room, maar ook van de Brawl Stars Bingo. Daarnaast heeft zij de printables gebruikt voor de waterflesjes, zodat elke gast een eigen flesje had. Er ging dus best wat tijd zitten in het printen en uitknippen van de Escape Room opdrachten, de Bingo en de wikkels.

De feestplanning van Benjamins kinderfeestje

Het feestje van Benjamin duurde ongeveer 3 à 3,5 uur.

Aan het begin van het feestje was er tijd voor een taartje en het uitpakken van de cadeautjes.

Daarna begonnen de kinderen met de Brawl Stars Escape Room.

Inge heeft ervoor gekozen om de extra token puzzels niet te gebruiken. Daarnaast hebben de kinderen bij Roborommel in tweetallen gewerkt aan de geheimschriften. De groep deed hierdoor 45 minuten over de Escape Room.

Wat Inge was opgevallen was de leuke afwisseling tussen spelletjes en puzzels. De trofeeënrace met alle draden vonden ze echt te gek en heel leuk bedacht.

Nadat de kinderen de kluis gekraakt hadden, vonden ze een megabox pinata met daarin snoepjes, diploma’s en bingokaarten.

Brawl Stars Bingo

Maar op de Brawl Stars Bingo mochten ze nog even wachten, want het was tijd voor de lunch.

Na het eten en drinken speelden ze de Brawl Stars Bingo. Dit was echt een hit! Een leuke afsluiting van het Brawl Stars feestje.

“Het was echt supertof! Alles in Brawl Stars stijl, was echt tof! De uitnodigingen waren al te gek en hingen boven ieders bed en de wikkels voor de flesjes waren ook een hit! Ieder een eigen flesje. De Brawl Stars bingo was echt top bedacht!”

Inge

Wil jij net als Inge ook een Brawl Stars kinderfeestje organiseren?

Kijk dan eens op de themapagina van Brawl Stars. Hierop staan alle producten die bij dit thema horen.

Het draaiboek met de actieve spelletjes, de Brawl Stars Escape Room en Brawl Stars Bingo, maar ook de bijpassende uitnodigingen en diploma’s.

Verder zijn er ook printables beschikbaar voor Brawl Stars traktaties, zoals een wikkel voor een zakje chips, een wikkel en topper voor Brawl Stars Pringles en een wikkel voor een flesje drinken.

Wellicht vind je dit ook leuk om te lezen;

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.